loading...
مرجع رسمی آموزش مطالب علمی
آخرین ارسال های انجمن
احمد رضا بازدید : 10 یکشنبه 22 بهمن 1391 نظرات (0)

اگر سن‌تان در حدی است که می‌توانید پیش از نیمه ۷۰ خورشیدی را به یاد بیاورید، اندکی زمان بگذارید و سعی کنید زندگی خود، خانواده و جامعه را در آن روز‌ها به یاد بیاورید. نحوه‌ انجام کارهای روزانه و نحوه‌ای که نامه‌های خود را می‌فرستادید، خبر‌ها را دنبال می‌کردید و از حال دوستان و آشنایان خبر می‌گرفتید، دنبال منابع لازم برای یک موضوع می‌گشتید و به حساب‌های بانکیتان سروسامان می‌دادید. در غیاب اینترنت، همه چیز به نظر آن‌قدر قدیمی می‌آید که باورمان نمی‌شود تنها کمتر از دو دهه از آن روزهای دور از فضای وب می‌گذرد. اینترنت یکی از واقعی‌ترین و تاثیرگذار‌ترین انقلاب‌های علمی بود که در نسل ما اتفاق افتاد و با توسعه و رشد انفجاری خود همه ابعاد زندگیمان را تحت تاثیر قرار داد. 

 امروزه اینترنت بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی ماست ولی ما در بسیاری موارد به آن وابسته شده‌ایم. در سال‌های اخیر شبکه‌های مختلف و خدمات دهنده‌های اطلاعاتی اینترنت فضای آن را برای ما جذاب‌تر هم کرده‌اند. آن‌ها با دنبال کردن رفتار ما در اینترنت، پیگیری علایق ما برمبنای جست‌وجوی‌هایی هستند که انجام می‌دهیم و گاهی هم به صورت مستقیم‌تر با پرسیدن سوال‌هایی، فضای شخصی‌تری را برای ما فراهم می‌آورند. آن‌ها با مرور رفتار ما در اینترنت، پیشنهادهایی متناسب با وضعیت ما یا علایق ما ارائه می‌دهند. مثلا اگر شما دائم در جست‌وجوی لباس‌هایی در رده قیمتی خاص باشید، این موتورهای جست‌وجو، وب‌سایت‌ها و سیستم تبلیغات هوشمندشان پیشنهادهای مناسبی به شما می‌دهند. مثلا اگر شما در جست‌وجوی‌هایتان نشان دهید که به موضوع خاصی علاقه‌مندید این سیستم به شما نتایح بیشتر و گزینه‌های بیشتری در این حوزه ارائه می‌دهد. 

 همه چیز به نظر عالی و خوب می‌آید. شما مطابق توانایی‌ها و علایق خود پیشنهادهایی دریافت می‌کنید و جست‌وجو‌هایتان هم در این فضا شخصی می‌شوند. اما این اتفاق در کنار این واقعیت که روند وابسته شدن ما به اینترنت در حال افزایش است، در‌‌نهایت ما را به نقطه‌ای می‌رساند که درکمان را از جهان محدود می‌کند. اینترنت به دروازه‌ای از جهان بدل می‌شود که چشم‌اندازهای متفاوتی را برای افراد مختلف به نمایش می‌گذارد. دنیای فردی ثروتمند در اینترنت با دنیای فردی با توانایی اقتصادی پایین‌تر متفاوت خواهد بود. اطلاعاتی که در اینترنت به شما عرضه می‌شود و راحت‌تر در اختیارتان قرار می‌گیرد، محدود خواهد بود و این راه را به درک دنیای واقعی و هیجان‌انگیز آنچه وجود دارد محدود می‌کند. 

 روش‌های مختلفی از سوی فعالانی که در زمینه فناوری اطلاعات فعال هستند، برای جلوگیری از اینکه اینترنت – که پایه نظریه دهکده جهانی است – ما را ساکن دهکده‌های مستقل و بی‌ارتباط با یکدیگر کند، پیشنهاد کرده‌اند. بعضی از آن‌ها دعاوای حقوقی علیه شرکت‌های عمده و اصلی در زمینه نظارت بر رفتار کاربران به راه انداخته‌اند؛ برخی هم روش‌های نرم افزاری پیشنهاد می‌کنند و البته ایده‌های دیگر. به نظر می‌رسد یکی از مهم‌ترین راه‌هایی که می‌تواند ما را از گم شدن در این روند و البته روندهای دیگر جهان غیرمجازی نجات دهد، آگاهی از این واقعیت است که جهان بزرگ‌تر و شگفت‌انگیز‌تر از آن است که در بازه محدودی از سلیقه‌ها و باور‌ها قرار بگیرد. اگر همه چیز در اینترنت یا هر رسانه دیگری دائم مطابق نظر و سلیقه و علاقه ماست حتما یک جای کار مشکل دارد و حتما ما بخشی از طیف واقعیت را ندیده‌ایم. اگر از عظمت دنیای شگفت‌انگیزی که در آن هستیم آگاه باشیم، شانس اینکه از این جریان‌های فناوری آسیب نبینیم بیشتر است.

 

منبع : مجله دانستنی ها danestaniha.hmg.ir

احمد رضا بازدید : 10 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (0)

ن

زمين‌لرزه يكي از وحشتناك‌ترين پديده‌هاي طبيعت محسوب مي‌شود. اغلب زميني را كه روي آن ايستاده‌ايم، به صورت تخته‌سنگ‌هاي صلب و محكمي تصور مي‌كنيم كه استحكام زيادي دارند براي لحظه‌اي اين تصور به هم مي‌ريزد و در همان لحظه كوتاه خسارت‌هاي شديدي وارد مي‌شود. با توجه به پيشرفت‌هايي كه در حوزه علوم مختلف صورت گرفته است، دانشمندان توانسته‌اند نيروهايي را كه باعث زمين‌لرزه مي‌شوند، شناسايي كنند. علاوه بر آن با استفاده از فناوري‌هاي نوين مي‌توان شدت يك زلزله و مكان آن را حدس زد. مهم‌ترين كار باقيمانده آن است كه راهي براي پيشگويي زمين‌لرزه بيابيم تا مردم هنگام وقوع آن غافلگير نشوند.

منبع : مجله دانستنی ها danestaniha.hmg.ir

ادامه مطالب در ادامه مطلب ...

احمد رضا بازدید : 20 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (0)

ن

ماموریت تلسکوپ فضایی کپلر در هفته گذشته به پایان رسید ولی این به معنای خاموش شدن این تلسکوپ نبود. همان‌طور که ناسا قبلا هم اعلام کرده بود، ماموریت جدید این تلسکوپ که ادامه ماموریت قبلی است و تا ۲۰۱۶/۱۳۹۵ ادامه می‌یابد، آغاز شده است. 

این تلسکوپ ۵۹۱ میلیون دلاری در سال ۲۰۰۹/۱۳۸۸ به فضا پرتاب شد تا بخش کوچکی از آسمان را برای ثبت تغییر در نور ستارگان در نظر بگیرد. این بخش از آسمان حاوی ۱۵۰هزار ستاره بود که تغییر منظم نور آنها می‌توانست نشانه‌ای باشد از گردش یک یا چند سیاره به دورشان که با هر چرخش بخشی از نور ستاره را سد می‌کردند. این پروژه قرار بود برای سه سال یا بیشتر و تا زمان به اتمام رسیدن بودجه پروژه ادامه پیدا کند. طبق اعلام ناسا این تلسکوپ تا به حال ۲۳۰۰ سیاره فراخورشیدی را نامزد کرده که  حدود۱۰۰ عدد آنها یا سیارات سنگی زمین‌مانند هستند یا در کمربند حیات ستاره مادر خود واقع شده‌اند، فاصله‌ای از ستاره مرکزی که انرژی دریافتی به‌حدی است که آب می‌تواند به حالت مایع در سطح آن وجود داشته باشد. تعدادی از این‌ سیارات نامزدشده هم هر دو شرط را دارند و میزبانان بالقوه حیات محسوب می‌شوند. بر اساس یافته‌های کپلر می‌شود حدس زد که حداقل یک سوم ستاره‌های کهکشان ما سیاره دارند. 

در یکی از هیجان‌انگیزترین کشف‌ها، کپلر سه سیاره در ابعاد زمین کشف کرد و رصدهای دقیق‌تر با تلسکوپ‌های زمینی مشخص کرد که حداقل یکی از این سه سیاره درکمربند حیات ستاره مادر قرار دارند. این سیاره جدید که HD ۴۰۳۰۷ نام دارد، ۷ مرتبه سنگین‌تر از زمین ماست و به خاطر گردش وضعی دارای شب‌وروز و در نتیجه تغییرات آب‌وهوایی است که شانس ایجاد حیات را بالا می‌برد. منظومه این سیاره جدید در فاصله ۴۱ سال‌نوری از زمین قرار دارد؛ البته هنوز مشخص نشده که این سیاره جدید ساختار سنگی و زمین‌مانند دارد یا یک غول گازی کوچک است. با این همه محققان حدس می‌زنند شانس اینکه یک سیاره زمین‌مانند کشف شده باشد بسیار بالاست. ادامه ماموریت کپلر محققان را به جست‌وجوی حیات فراخورشیدی یا حداقل میزان مناسب برای حیات در ورای مرزهای منظومه شمسی امیدوار کرده است؛ موضوعی که با توجه به کشفیات هیجان‌انگیز این تلسکوپ فضایی در سال‌های قبل بعید به نظر نمی‌رسد. 

 

منبع : مجله دانستنی ها danestaniha.hmg.ir

احمد رضا بازدید : 23 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (0)

 

k

خشکی دورافتاده و به ظاهر بی‌اهمیتی با صخره‌های بی‌درخت و چمن‌های خیس چرا باید این همه جالب و جذاب باشد؟ جزیره‌ای به نام ایستر یا Rapa Nui تقریبا از همان زمانی که نخستین اروپایی‌ها در سال ۱۷۲۲ پا به آن گذاشتند، دنیا را حیرت زده کرده است. تقریبا ۹۰۰ مجسمه سنگی بسیار غول‌آسا که محلی‌ها به آنها می‌گویند موآیی «moai» در این جزیره رو به دریا ایستاده اند. وزن هرکدام از این مجسمه‌ها به ۸۶ تن می‌رسد و بزرگ‌ترین سوالی که ذهن کاشفان نخستین این جزیره، مردم‌شناسان و باستان‌شناسان را مشغول کرده این بوده که چطور این مجسمه‌های غول‌آسا توسط ساكنان ابتدایی جزیره ساخته و به سواحل جزیره منتقل شده‌اند. البته این سوال که اتفاقا خیلی هم مورد توجه طرفداران فرضیه‌های فرینج و مدعیان ارتباط انسان‌ها با فرازمینی‌ها قرار گرفته، تنها سؤال بزرگ درباره این جزیره نیست. سؤال بعدی این است که چطور ساکنان این جزیره توانستند از بهشتی پردرخت و بی‌نظیر بیابانی خراب و ویرانه‌هایی فراموش‌شده به‌جا بگذارند و جزیره را به این شکل به دست ما بدهند؟ شبکه NOVA در این مستند، به بررسی جدیدترین و جنجالی‌‌ترین نظریات کسانی می‌پردازند که نظریات پیشین درباره جزیره‌نشینان ایستر را زیر سؤال می‌برند. البته نظریات پیشین اغلب مبتنی بر این پیش‌فرض بودند که ساکنان قدیمی ایستر مسؤول وقایع وحشتناکی مثل تخریب شدید محیط زیست و آدم‌خواری بوده‌اند. البته نظریات جدید بسیاری از این پیش‌فرض‌ها را غیرواقعی می‌دانند. به علاوه در تصور بسیاری از محققان امروزی راه‌هایی به جز غلتاندن روی درخت برای جابه‌جایی مجسمه های غول‌آسای ایستر در نظر گرفته می‌شود، از جمله جابه‌جایی مجسمه‌ها با کمک طناب و به صورت ایستاده. در این مستند سعی می‌شود یک نمونه ۱۵ تنی از این مجسمه‌ها به همین صورت جابه‌جا شود. پیشنهاد می‌کنیم خودتان ببینید نتیجه این آزمایش چه می‌شود و سرانجام پاسخی برای راز سر به مهر جزیره ایستر به دست می‌آید یا خیر.

 

منبع : مجله دانستنی ها danestaniha.hmg.ir

احمد رضا بازدید : 10 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (0)

 

ن

سیموئل مورس در چارلزتون آمریکا به دنیا آمد. پدرش کشیش بود و می‌خواست او هم به راه او برود. خودش به نقاشی و پیکرنگاری عشق می‌ورزید اما مشاهده کشف بزرگ‌ هانس کریستیان اورستد (۱۸۵۱-۱۷۷۷م) او را چنان به کار مغناطیس علاقه‌مند کرد که به آن اختراع بزرگ دست پیدا کرد و توانست دفتر نخستین مرحله ارتباطات الکتریکی و الکترونیکی را به روی بشر بگشاید و پیام انسان را با سرعت برق تا صد‌ها، بلکه هزار‌ها کیلومتر دور‌تر بفرستد. این مطلب شرح حالی است از اتفاقات مهم زندگی علمی مورس از زبان خودش. 

 منبع : مجله دانستنی ها danestaniha.hmg.ir

 ادامه مطالب در ادامه مطلب .... 

احمد رضا بازدید : 14 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (0)

ن

 

این خودرو شش لاستیک دارد و دو موتور الکتریکی و بنزینی. خودرو به کمک دی اکسید کربن شارژ مي‌شود و برای کنترل آلودگی ناشی از آن، دستگاهی غنی از سیلیسیم در خروجی اگزوز ماشین نصب مي‌شود که در ترکیب دی اکسید کربن، جانشین کربن شده و آن را آزاد مي‌کند. مواد حاصل از جانشینی در محفظه‌ای در ماشین مي‌ماند و در جایگاه‌های مخصوص - مثل پمپ بنزین!- از ماشین تخلیه مي‌شود. برای جلوگیری از تصادف‌های مرگبار هم نیاز است تا روی سپر تمام ماشین‌های دنیا (!) قطعات مغناطیسی با قطب موافق نصب شود تا هنگام تصادف همدیگر را دفع کنند!

در داخل لاستیک‌های جلوی این ماشین فنرهایی برای پرش از ارتفاع تعبیه شده است. با به کارگیری چند تیوب در سپرهای ماشین و اتصال آنها به چند سنسور رطوبت، امکان استفاده از این اتومبیل به عنوان قایق هم وجود دارد؛ البته به شرطی که سنسورها در هوای بارانی، وسط خیابان‌های شهر، اتومبیل‌ها را تبدیل به قایق نکنند! برای جلوگیری از دزدیده شدن ماشین هم از تکنولوژي لیزر برای شناسایی عنبیه چشم صاحب ماشین استفاده مي‌شود

 

منبع : مجله دانستنی ها danestaniha.hmg.ir

احمد رضا بازدید : 19 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (0)

 

k

 

 آیزاک نیوتن در سال ۱۶۴۲ در مزرعه کوچکی در روستایی به نام وولستورپ چشم به جهان گشود. در‌‌ همان سال، دانشمند و ستاره‌شناس مشهور، گالیله از دنیا رفت. مرگ او موج عظیمی از غم و ناباوری را در سراسر اروپا به راه انداخت. گالیله، جان، مال و شهرت خود را بر سر تحقیقاتش گذاشته بود. او عقاید قدیمی کلیسای کاتولیک در مورد چرخش خورشید به دور زمین را به چالش کشیده بود. او بر اساس مشاهدات خود نشان داد که زمین یکی از چند سیاره‌ای است که به دور خورشید می‌گردد. با این کشف، انقلابی در علم به‌وجود آمد و عصری شروع شد که در آن، علم و منطق جهان را از نو به همگان معرفی می‌کرد. شروع این عصر را می‌شد در همه جا حس کرد و دید. در این عصر، جهان جور دیگری دیده می‌شد و هر چیز، تعریف جدیدی داشت. ذهن نیوتن هم از سنین پایین، درگیر این طرز تفکر بود. 

 

منبع : مجله دانستنی ها danestaniha.hmg.ir

ادامه مطالب در ادامه مطلب ...

احمد رضا بازدید : 25 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (0)

 

رنگ چشم همه انواع مگسها قرمز نيست. مثلا در مگس معمولي، خيلي وقتها ممكن است بازتاب نور را در زاويه مشخصي در چشم مركب حشره ببينيد. در مگسهاي سركه، چشمهاي داراي رنگدانه واقعي مشاهده ميكنيم. دليل رنگي شدن چشم در مگس سركه، باز هم داستان همان ژنها و پروتئينهاي ويژه است! در مگس سركه چشم قرمز، ژنهاي مربوط به رنگ چشم، رنگدانههايي را ميسازند كه باعث قرمز شدن رنگ چشم ميشود. فراموش نكنيد كه رنگ قرمز تنها يكي از متداولترين رنگهاي چشم در مگس سركه است. رنگهاي ديگر چشم كه ممكن است در ميان مگسهاي سركه پيدا شوند عبارتند از قرمز تيره، زردآلويي، سفيد، قرمز روشن، زرد و...

 

منبع : مجله دانستنی ها  danestaniha.hmg.ir

احمد رضا بازدید : 9 پنجشنبه 12 بهمن 1391 نظرات (0)

 

ستاره

البته سیاهچاله از زیر بته وسط فضا و زمان پیدایش نمی‌شود! ستاره‌ای که تحت تأثیر جاذبه یک سیاهچاله قرار دارد، پیش‌تر از اینکه سیاهچاله تشکیل شود (یعنی وقتی سیاهچاله ستاره‌ای زنده و نورافشان بوده) یا بهتر است بگوییم از قدیم در کنار او بوده و با هم منظومه‌ای تشکیل داده بودند. اگر عمر ستاره‌ای سرآید و به اندازه کافی سنگین باشد، می‌تواند به سیاهچاله تبدیل شود. در این وضعیت منظومه دو ستاره‌ای تبدیل به منظومه‌ای ستاره-سیاهچاله می‌شود. اگر فاصله این دو ستاره از یکدیگر زیاد باشد، برای ستاره دوم فرق چندانی نخواهد کرد چه بلایی سر دوست قدیمی‌اش آمده؛ زیرا گرانش سیاهچاله از فاصله دور تفاوتی با ستاره پیشین ندارد (درنهايت ممکن است اندکی کمتر یا بیشتر باشد)؛ ولی اگر فاصله آن دو کم باشد، میزان گرانش واردشده از سیاهچاله به نقاط مختلف ستاره دیگر به شدت تفاوت خواهد داشت. به این پدیده که در نزدیکی سیاهچاله‌ها رخ می‌دهد اثر جزر و مدی می‌گویند و مقدار آن در نزدیکی سیاهچاله به قدری زیاد است که  باعث متلاشی‌شدن آن جسم می‌شود. در این حالت سیاهچاله ستاره همراهش را با ولع خواهد بلعید. اگر به سایت مجله دانستنیها مراجعه کنید، یک تصویر متحرک از بلعیده‌شدن ستاره همراه توسط سیاهچاله خواهید دید که به کمک مدل‌‌های رایانه‌ای تهیه شده است. این مدل بر اساس رفتار سیاهچاله‌ای عظیم در مرکز کهکشان راه شیری که مشغول بلعیدن ابری از گاز است، تهیه شده. انتظار می‌رود این سیاهچاله طی یک سال تمام این ابر را به درون خود بکشد و ببلعد.

 

منبع : مجله دانستنی ها  danestaniha.hmg.ir

آزمون های آنلاین و خدمات سایت

تعداد صفحات : 9

درباره ما
Profile Pic
به نام خالق یکتا سلام. به سایت مرجع رسمی آموزش مطالب علمی خوش آمدید. . این وب سایت دارای مطالب علمی میباشد که برای استفاده شما عزیزان طراحی شده است. لطفآ برای آگاهی از بروز رسانی سایت و دریافت روزانه مطالب علمی و عکس در خبرنامه سایت عضو شوید. با تشکر ، مدیریت سایت . لطفا ً مارا از نظرات خویش بهرمند سازید!!! با تشکر ،مدیر سایت (صالح ) -معاون سایت ( احمد رضا )تولد وب 1390/10/16
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • سوشال بوک
  • آموزش مقاله نویسی
  • سایت آپلود کده
  • افزایش ترافیک سایت و وبلاگ
  • جدیدترین اخبار ورزشی
  • سایت بازی کیدز
  • سایت پیسو فایل
  • سایت پرشین گیگ
  • سایت شارژها
  • هواشناسی ایران
  • جک پ ن پ
  • سارا شعر
  • وبلاگ تنهایی و بیکسی( سید حمید سجادی )
  • سيستم آموزش مجازي(ساخت آزمون انلاین)
  • سوالات و گرامر زبان انگليسي
  • وب سایت بسیج دانش آموزی
  • علم روز
  • باشگاه دانشجويان
  • شبكه فيزيك هوپا
  • درمانگران ایران
  • تبیان
  • راسخون
  • مقالات علمي ايران
  • تکنولوژی
  • گوناگون
  • گروه نرم افزاری سیب سبز
  • دانستنی
  • رکورد های جالب گینس
  • زبان سرا
  • سايت نجوم ايران
  • علم صفر و یک
  • سبز پوشان اتاق عمل+دندانپزشکی
  • سایت تفریحی
  • سایت وبگذر
  • آموزشگاه فضيلت شهرستان علي آباد كتول
  • سایت مهارت
  • خدمات دولت الکترونیک
  • صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
  • وبلاگ دینی و عربی - المصباح
  • پایگاه حدیث2
  • خريد لپ تاپ یا (نوت بوک) از شرکت هماهنگ
  • دارالقرآن كريم
  • سایت دعا و مناجات
  • امام حسین زندگی نامه شرح حال شهادت امام حسین اخلاق و سیره امام حسینی
  • آموزش عربی دوره راهنمایی
  • کتاب های کمک درسی رایگان
  • آموزش زبان عربی
  • بازی های کودکانه در اینترنت - عربی
  • داستان های کودکانه - عربی
  • آمــوزش مــجــازي دروس كــامــپــيــوتــري بــه زبــان فــارســي( استاد آنلاين دات کام)
  • سوالات_نمونه_دولتی
  • آموزش زبان انگلیسی
  • ترجمه ی متون انگلیسی به فارسی
  • کتابخانه مجازی تک بوک(هر کتابی که بخواهید دانلود کنید)
  • حيات القلوب جلد دوم تاريخ پيامبران عليهم السلام
  • حيوة القلوب (جلد1) تاريخ پيامبران عليهم السلام و بعضى از قصه هاى قرآن
  • امام مهدى عليه السلام از ولادت تا ظهور (بخشي از كتاب)
  • سایت شبکه ی رشد (tv7)
  • آموزش پیش دانشگاهی
  • آموزش متوسطه
  • آموزش دروس راهنمایی
  • آموزش دروس ابتدایی
  • آموزش پیش دبستانی
  • نرم افزار های مذهبی
  • متن كتاب‌های درسی ( همه مقطع ها)شبکه رشد
  • مجلس شوراي اسلامي
  • دفتر رياست جمهوري
  • دفتر مقام معظم رهبري
  • تفسیر کامل نور( متن و تصویر)
  • صحیفه ی سجادیه
  • متن و ترجمه نهج البلاغه
  • متن و ترجمه قران ( حوزه نت )
  • کتابخانه مجازی ایران
  • دیدن صورتحساب موبایل
  • قالب وبلاگ (تم دیزاینر)
  • نیک بلاگ
  • پایگاه شهر حدیث
  • مدیریت آموزش وپرورش شهرستان علي آباد کتول
  • سامانه جامع مدیریت اموزش و یادگیری فرهنگیان علی اباد ( ضمن خدمت فرهنگیان)
  • پايگاه كتابهاى درسى
  • کتب شهید مرتضی مطهری
  • آموزش حروف الفبای فارسی و انگلیسی برای کودکان
  • گروههای آموزشی علی آبادکتول
  • آموزش الفبای انگلیسی
  • قرآن آنلاین بسیار نفیس
  • آپدیت شبانه آنتی ویروس نود 32
  • وبلاگ آموزش دروس راهنمایی دینی - عربی - قرآن ( آقای مهدی برزگر )
  • مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی
  • سایت قالب من
  • سایت سازمان آموزش و پرورش استان گلستان
  • سایت خبری حج و زیارت
  • سایت پیچک
  • سایت رز بلاگ
  • سایت بلاگفا
  • سایت سامانه کارمند
  • سایت ایران ستاپ برای آبدیت ویروش کش NOD32
  • سایت گوگل فارسی
  • سایت همراه اوّل
  • سایت یاهو میل
  • سبا میل
  • mailfa (ایمیل فارسی)
  • خرید اینترنتی کارت شارژ
  • سایت میهن بلاگ
  • درس هایی از قرآن کریم
  • دانلود سریال جدید
  • قیمت روز خودروی شما
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • نظرسنجی
    به نظر شما کدام یک از نامزد ها رئیس جمهور آینده خواهد شد؟
    به کدام یک از مطالب علمی زیر علاقه ی بیشتری دارید؟
    نظرتون در مورد این سایت چیه؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 81
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 27
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 25
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 26
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 27
  • بازدید ماه : 43
  • بازدید سال : 345
  • بازدید کلی : 5,037